DEMO slevového portálu: Máte nějaké dotazy nebo chcete zaslat přístup do administrace? Napište nám na info@lqd.cz. Portál je průběžně vyvíjen, na poslední úpravy se můžete podívat zde.

Řazení:

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Zatretinu.cz, se sídlem Josefská 15, Brno 602 00, IČ: 28317599, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu Brno v oddíle C, vložce číslo 60737 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • e-mail

  2. E-mail je nutné zpracovat za účelem zasílání vybraných nabídek. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti 

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatel softwaru Liquid Design s.r.o., IČ 283 17 599, se sídlem Josefská 612/15, Brno
    2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.